SUMPA LÅGPRISSCHAMPOT NU!

Det kan vara en pärs att köpa schampo eftersom det finns hundratals märken att välja på. I många fall blir det så att man tar de som man tycker luktar ljuvligt, utan som helst baktanke på vad som faktiskt finns i flaskan. För att ditt hår ska må bra och se friskt ut så behöver det näring, fukt och aminosyror. Ett lågpris schampo innehåller ca 10 procent av dessa ämnen. De resterande 90 procenten består av vatten.

 När man använder sig av billiga schampon upplevar man ofta att det inte blir rent, så man ökar doseringen, det brukar också kännas glansigt. När håret är rent så ska det inte kännas glansigt utan på gränsen till strävt. Det som får håret att bli lent av lågprisschampot är de silikoner som finns i. Men det är så det ska vara eftersom efter användning av balsam så blir håret lent igen då de torkat.

Silikonet i lågprisschampot är inte vattenlösligt, detta innebär att de stannar kvar i håret efter tvätten. Det bildas som en hinna runt hårstrået. Hinnan gör så att schampot inte längre kan tränga in i hårstråna för att göra rent, och i detta fall funkar inte ens en inpackning. Inte nog med att hinnan lägger sig runt hårstrået den täpper också igen hårbotten. Det enda som fungerar är att man tvättar håret några gånger med ett schampo som är djuprengörande.


Så med detta inlägg vill jag säga att det är värt att investera i ett frisörschampo, JA det är dyrare, men räcker längre eftersom det endast behövs en klick motsvarande knappt en femkrona och inte en hel hand per tvätt.

Aussie är mitt nya favoritschampo, förutom att det luktar gudomligt så ger den mitt hår all näring och fukt som behövs. Redan första veckan jag började använda detta schampo blev det skillnad, håret fick mer volym och blev mjukare, inte glansigare! Rekommenderar den starkt!  /Fit for life





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0