PANIK! PANIK! PANIK! Alla hjärtans dag.

Varje år den 14 februari är det många som träffas för en middag med sin partner eller med en ny kärlek. Det finns till och med de som åker iväg på en weekend. Men för andra är det en pina, det är en dag då många inser att de är ensamma, de har ingen att äta middag med, dela choklad med eller få blommor av. Många känner press just denna dag, det är mycket som står på spel. Förväntningar att leva upp till, den rätta presenten skall köpas, stämningen skall va på topp och så vidare.

 

Hur kan denna dag upplevas så olika från människa till människa? Varför kan man inte se alla hjärtans dag som en helt vanlig dag med lite mer kärlek och omtanke i luften? Räcker det inte bara med att man påminner sig själv om att man har människor omkring sig som man älskar och bryr sig om och visar det just denna dag? Detta betyder nödvändigtvis inte att man måste gå och köpa present till alla sina vänner eller partner. Det räcker med att ett sms, en extra lång kram, eller ett telefonsamtal för att visa att du bryr dig om personen. Det är tanken som räknas!

 

Idag är dagen då alla restauranger i stan är fullbokade. Det har blivit en dag där pengar måste spenderas. Mycket kretsar kring materiella ting och vi kan tycka att mer fokus borde läggas på alla omkring dig och inte bara på en enstaka person. Om killen du dejtar inte bjuder ut dig eller dissar dig denna dag är de inte hela världen. Ta det lugnt och se det inte som jordens undergång, skämt å sido. Den 14 februari är bara ett datum – glöm inte det! Att du istället spenderar dagen med en nära vän eller med din familj betyder inte att du behöver gömma dig under täcket och tycka synd om dig själv. Det finns som tur är 364 dagar till på året som du kan spendera åt romantik. Bra va?

 

Sprid omtanke vänner / Fit for LOVE (364 dagar om året iaf)

                       



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0